HARGA DAN KAPASITI BILIK

Terdapat satu bilik untuk 3 orang (1 katil bertingkat dan 1 katil single). Keluasan 9x12 kps, airconditioned, . Tandas di luar / wall to wall carpet. Boleh ditampah kapasiti sehingga 4 orang dengan menambah hamparan/toto. Harga : RM 45.00/night

Terdapat satu bilik untuk 1 orang (1 katil single) Keluasan 9 x 12, kipas, wall to wall carpet, tandas di dalam. Boleh ditampah kapasiti sehingga 2 orang dengan menambah hamparan/toto.Harga :  RM 45.00/night

Terdapat dua bilik untuk 3 orang  (1 katil kelamin dan satu katil bujang). Keluasan 10 x 17 wall to wall carpet, TV, tandas di dalam, airconditioned. Boleh ditampah kapasiti sehingga 4 orang dengan menambah satu hamparan/toto. Harga : RM 65.00/night.

Terdapat dua bilik untuk 3 orang (1 katil kelamin dan satu katil bujang) Keluasan 12 x 17, airconditioned, TV, wall to wall carpet, tandas di dalam.Boleh ditambah kapasiti sebingga 5 orang dengan menambah 2 hamparan tilam di lantai/toto.
Harga : RM 85.00/night

Terdapat satu bilik di tingkat bawah  untuk 10 orang, (5 katil bertingkat), Keluasan  (12 x 21), airconditioned, tandas di luar. Harga : RM 100.00/night.

Terdapat satu bilik di tingkat bawah untuk 6 orang, (3 katil bertingkat), Keluasan  (12 x 17), airconditioned, tandas di luar. Harga : RM 75.00/night.

Rumah 3 bilik 1 bilik air dan satu dapur kering. RM 160.00 (Keluasan 916 kaki persegi). 3 katil bertingkat dan 1 katil kelamin. Berkapasiti 9 orang. Untuk menambah kapasiti sehingga 12 orang, penyewa boleh menambah  hamparan tilam/toto dilantai. (Jika  kapasiti ditambah, elok jika kombinasi antara dewasa dan kanak-kanak. Agak padat jika semua penghuni adalah orang dewasa).

Alternatif lain jika rumah 3 bilik  ini telah ditempah orang, pelanggan boleh menempah bilik 2-5 dan 2-6 kerana terdapat pintu tengah yang menghubungkan antara 2 bilik ini menjadi satu.

Jika tempahan untuk semua bilik, rumah  dan dorm, kapasiti yang sesuai adalah 40-45 orang (sebuah bas).Agihan bilik adalah berasaskan jantina. Kapasiti yang sesuai jika agihan bilik dibuat mengikut kelompok keluarga adalah bergantung kepada bilangan keluarga dan ahli rombongan.  Harga biasa : RM 620/night. Harga promosi RM580/night.

Dry kitchen yang mengandungi freezer, electrical kettle and rice cooker, iron disediakan untuk kegunaan semua bilik/dorm.

Lobby = TV dan kerusi rehat.

Plenty food courts = 3 km (at Kubang Kerian).
Hanya 4km dari Kubang Kerian, 9km dari Kota Bharu, 16 km from Pantai Irama Bachok, 11km dari Wakaf Che Yeh (Pasar Malam Mega) 14km dari Pengkalan Chepa.5 km form kediaman/masjid  Menteri Besar Kelantan.

Kawasan berpagar, boleh memuatkan 5-8 buah kereta.

Keperluan tambahan :  Bantal -                         : RM2.00 setiap satu
                                   Hamparan Narita/Toto  : RM5.00 setiap satu.

Kereta sewa pandu sendiri boleh dirunding (Toyota unser). Untuk penyewa Ilhamvilla sahaja,

Follow by Email

Followers